torek, 31. januar 2017

Vabilo na alpinistično-plezalni večer

Vabilo na alpinistično-plezalni večer, podelitev priznanj najuspešnejšim v alpinizmu, športnem in lednem plezanju ter turnem smučanju.


Klikni na fotografijo za povečavo ...

Spoštovani!

Planinska zveza Slovenije ter njene Komisija za alpinizem (KA), Komisija za športno plezanje (KŠP) in Komisija za gorske športe (KGŠ) vas v okviru sejma Natour Alpe-Adria vabimo na alpinistično-plezalni večer, kjer bomo podelili priznanja tistim, ki so s svojimi dosežki najvidneje zaznamovali preteklo leto.

Slovesna podelitev priznanj najuspešnejšim alpinistom, športnim plezalcem, lednim plezalcem in turnim smučarjem leta 2016 bo v četrtek, 2. februarja 2017, ob 17. uri na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani (v dvorani Povodni mož 1).

Prireditev bo obogatena s kratkimi alpinističnimi in plezalnimi filmi.

Vljudno vabljeni!


Člani registriranih alpinističnih in športnoplezalnih odsekov - za prevzem brezplačnih vstopnic vas prosimo, da se prijavite na e-naslov alpinizem@pzs.si ali sportno.plezanje@pzs.si, do torka, 31.1.2017, do 20. ure. Ostali se lahko dogodka udeležijo z vstopnico, ki jo kupijo na blagajni sejma.

 


Obnovitvena dela pri Pečovniški koči

Obnovitvena dela pri Pečovniški koči

četrtek, 28. maj 2020

Uigrana ekipa nadaljuje z delom

Glasovanje za naj planinsko pot 2020

Glasovanje za naj planinsko pot 2020

sreda, 27. maj 2020


Odprto je glasovanje za naj planinsko pot (akcija Zavarovalnice Triglav v okviru projekta očistimo naše gore). Objavljen je seznam poti, za katere lahko glasujete. Pot, ki bo izbrana, bo prejela sredstva za obnovo v letošnjem letu.

Vabilo na planinsko srečanje Grmadniki na kupu

Vabilo na planinsko srečanje Grmadniki na kupu

torek, 26. maj 2020

Nedelja 7. 6. 2020

Prijava za člane

Iskanje

Socialna omrežja