Osnovne šole

Ponudba celjskim OSNOVNIM ŠOLAM, ki bi želele organizirati PLANINSKE KROŽKE.

Klikni na fotografijo za povečavo ...
PONUDBA OSNOVNIM ŠOLAM
za organizacijo planinskih krožkovMladinski odsek planinskega društva Grmada Celje, ponuja vsem osnovnim šolam, ki bi želele v okviru obšolskih dejavnosti, organizirati PLANINSKI KROŽEK, strokovno pomoč in vodenje izletov.

Naš strokovni kader obsega deset izšolanih planinskih vodnikov, z večimi kategorijami in animatorje ki so pripravljeni sodelovati na izletih in pri aktivnostih krožka.
Šola mora zagotoviti le učitelja - mentorja ali starša, ki bi na šoli koordiniral delovanje krožka, vključil učence in v sodelovanju z MLO PD Grmada pripravljal vsebinsko delovanje in organizacijo aktivnosti.

Navadno so učenci pri tovrstnih dejavnostih razdeljeni v starostne skupine, zato lahko šola vključi tudi dve skupini z ločenim delovanjem.

Za mentorje, ki bi se delovanju želeli priključiti, bomo naknadno organizirali sestanek z vodstvom odseka in vodniki.


SMO PLANINSKO DRUŠTVO, KI MU NI VSEENO ZA PRIHODNOST!
OTROKOM JE TREBA POKAZATI POT DO SOŽITJA Z NARAVO!Predsednik PD                                                                                                                Načelnica MLO
Aleš Sinkovič                                                                                                                  Maja Pilko


Prijava za člane

Socialna omrežja

Iskanje