Odseki in sekcije PD Grmada Celje

AO
MO

Markacijski odsek

Markacijski odsek našega društva je kadrovsko zelo močan in številčen. Skrbimo za množico poti v okolici Celja. Naša tehnična ekipa je ena močnejših in brez nje ne mine nobena akcija Komisije za pota PZS. Naši člani so kos tudi najzahtevnejšim markacijskim nalogam. Nekatere najzahtevnejše in najlepše zavarovane poti so delo naših članov.
VO

Vodniški odsek

Vodniški odsek združuje planinske in gorske vodnike našega društva in skrbi za temeljne planinske dejavnosti. Vodniški odsek poskrbi za planinske izobraževalne akcije, organizacijo planinskega izletništva in gorskega turizma.

Načelnik odseka je Robi Koritnik
MLO

Mladinski odsek

Mladinski odsek združuje mlade članice in člane našega društva. Ta odsek je doživel precejšnjo osvežitev. Kadrovsko smo ga okrepili in trije člani odseka so postali planinski vodniki.

Načelnica odseka je Maja Pilko, namestnik je Jan Cokan.

Odsek za info in kulturo

Odsek za informiranje, kulturo in propagando smo ustanovili decembra 2005. Namen odseka je medijsko pokrivanje, izdajanje društvenih publikacij in urejanje spletnega mesta našega društva. Sodelujemo pa tudi na različnih kulturnih dogodkih.

Odsek za šport in rekreacijo

Naš odsek skrbi za različne planinske prireditve, srečanja in planinske družabnosti. Vsako leto je veliko tega in vedno se imamo "fajn".

Načelnik odseka je Jan Vinkl, namestnik je Dani Štor

Odsek za varstvo narave

Ena od pomembnih nalog planinstva in vsakega planinca ter planinke je varovanje narave. Tovrstni odsek aktivno deluje na tem področju in opozarja planinsko in širšo javnost z različnimi akcijami. Gore in gorsko naravo smo si sposodili od naših vnukov in je nismo podedovali od naših dedov...
PSV

Planinska sekcija veteranov

Franc Šinko - vodja
Bojan Trkaj - namestnik
PSP

Planinska sekcija pohodnikov

Alenka Mirnik - vodja
Robert Novak - namestnik

Prijava za člane

Iskanje