Prikazano: 261 - 280 od 700 zapisov
AO

JESENSKA PAKLENICA

ponedeljek, 7. november 2016
VO

PRISTOVŠKI STORŽIČ

sobota, 15. oktober 2016
AO

Tabor Kamniška Bistrica / Zbor alpinistov

Prejšni vikend smo izvedli plezalni tabor v Kamniški Bistrici ter se zvečer udeležili še podelitve diplom PeRotu in Mateji. Glede na ne najboljšo vremensko napoved smo se samo štirje podali plezat v Staničev vrh in sploh ni bilo tako slabo (samo tri od štirih je zeblo). Zvečer pa se nam je na podelitvi pridružila še Jasna. 

Matej 

  

torek, 11. oktober 2016
VO

17. KOSTANJEV POHOD IN PIKNIK

nedelja, 9. oktober 2016

DONAČKA GORA

nedelja, 2. oktober 2016
AO

Tabor na Klemenči jami

Glede na čudovito napoved vremena se je že v naprej vedelo, da bo plezanje prava poslastica v stenah nad Jamo. Tako smo se nekateri že v petek odpravili na jamo prenočit, da se zbudimo bližje našim plezalnim ciljem. Čeprav se je, tako kot po navadi, ta strateška poteza razblinila, saj ob dobri družbi, čudovitem ambientu in pivu mize nikakor ne želiš zapustiti (pre)hitro. PeRo in Mateja sta se že v petek zvečer ogrela v Krofički, ostali pa smo kovali načrte za soboto. Tako sva se z Miranom podala v lepo kombinacijo smeri Delfin-Zmaj, Mitja in Matej v Ogrin-Omersa, Peter in Mateja pa z Gregatom in Jernejem v lepe smeri, ki jih ponuja stena Krofičke.

Po uspešno zaključenem plezanju smo si ob pivu pripovedovali kaj vse smo doživeli v smereh in se dogovarjali za nedeljo. Jaz sem žal moral tabor zapustiti že v soboto zvečer, ampak z zelo lepo smerjo v nahrbtniku. Ostal sem še toliko, da so se formirale naveze za naslednji dan.  Matej in Mateja sta se odločila za Herletovo v Ojstrici, PeRo in Šumi pa za Brankino in Garfilda v Krofički. S tem smo zaokrožili plezalni tabor na Jami.

Gašper

petek, 16. september 2016
VO

LEDINSKI VRH ( 2108 m )

nedelja, 7. avgust 2016

Ledinski vrh (2108 m)

nedelja, 7. avgust 2016
AO

Tabor Vršič

Prejšnji vikend smo imeli tabor na Vršiču, udeležba je bila kar velika čeprav smo nekateri v soboto imeli "PUTOUT".  Udeležbi primerno se je splezalo tudi veliko smeri v Steni, Mojstrovkah, Nad Šitom Glavi in Grebencu.

LP Matej 

petek, 5. avgust 2016
VO

SEVERNI VELEBIT od Alana do Zavižana

sobota, 23. julij 2016
AO

Plezalni tabor v Dolini Belih vod

Minuli vikend smo imeli letni plezalni tabor v Dolini Belih vod. V petek smo se odpravili preko mejnega prehoda Rateče do Predela in Rabeljskega jezera, od koder smo začeli pot.

Dobro natovorjeni smo se odpravili po slikoviti dolini, imeli krajši postanek pri koči Brunner in nato pot nadaljevali do Bivaka Gorizia. Polno smo zasedli oba bivaka, saj nas je bilo kar 9 (Tilen, Šumi, Polona, PeRo, Mateja, Marin, David, Karmen, Matjaž); zjutraj pa se nam je pridružil še Mitja.

V soboto smo imeli lepo vreme, zato smo pričeli z vzponi v okoliških vrhovih (Visoka Bela špica, Mala in Velika Lojtrca ). Plezali smo smeri Severni Raz (VBŠ), smer Ive-Piemontese, Bulfoni-DEredita, JV rampo in Južni kamin; skupaj smo zbrali 18 vzponov.

Zardi poslabšanja vremena smo se odpravili zvečer v dolino in proti domu. Za konec smo naredili postanek pri Leščanu in se napolnili s kalorijami.

Matjaž 

sreda, 6. julij 2016
VO

GERLITZEN (1909 m )

sobota, 18. junij 2016
AO
AO

SKALA vs SNEG

Medtem ko s(m)o eni že lep čas v skali, drugi še vedno izkoriščajo ugodne razmere na snegu.

FOTOGALERIJA:

Rote Wand, Grazer Bergland

Klemenča peč, KSA 

Paklenica, Hrvaška

Stol, Karavanke 

Oberlercherspitze, Visoke Ture

Schneewinkelspitze, Visoke Ture

Ankogel, Visoke Ture

 

petek, 27. maj 2016
VO

RATITOVEC

sobota, 21. maj 2016

KREMŽARJEV VRH 1164 m

nedelja, 8. maj 2016

PEČOVNIŠKA KOČA NA GRMADI Z OKOLICO.

ponedeljek, 11. april 2016
AO

ZIMSKA GALERIJA

torek, 5. april 2016
Prikazano: 261 - 280 od 700 zapisov

Prijava za člane

Iskanje

Največ ogledov galerije